Vervulde Wensen

De wens van Jesse
Een reis naar Athene


Op 10 aug was het dan eindelijk zover. Na iedere avond een kruis gezet te hebben op een afstreep kalender werden we door een taxi bus om 5:00 in de ochtend opgehaald om te vertrekken naar Athene!

Toen we te horen kregen dat Jesse zijn wens vervuld ging worden moest hij eerst goed nadenken wat hij nu precies wilde. Niks is te gek voor Stichting Tinkerbel! Uiteindelijk kwam Jesse met de wens om naar Athene te gaan omdat hij geschiedenis erg leuk vind.


Aangekomen in Athene werden we door een taxi naar een fantastisch hotel gebracht in het centrum van Athene met uitzicht vanuit onze suite op de Acropolis. Dit was perfect!

In Athene hebben we ontzettend leuke en prachtige uitjes gemaakt, mede dankzij stichting Tinkerbel. Ons eerste uitje was een compleet verzorgde dag op een boot waarbij we verschillende Griekse eilanden hebben bezocht en natuurlijk lekker hebben gezwommen in de prachtige blauwe zee.

     

De dag daarna was het tijd om de Acropolis te bezoeken met een gids, wat was het een klim om bovenop de berg te komen maar het was het helemaal waard. Wat is het prachtig en geweldig om te zien dat deze gebouwen nog staan na al die eeuwen! En vooral om te zien hoe Jesse hiervan geniet en zelf met zijn eigen telefoon ook foto's aan het maken is.
In heel Athene zie je gebouwen en ruïnes terug van eeuwen terug, heel mooi om te zien hoe ze alles bewaren en nog steeds opgraven.


      


Toen Jesse hoorde dat er een Hard Rock Cafe op loop afstand van het hotel zat wilde hij daar eten.


   


De laatste dag hebben we heel Athene en omstreken bekeken met een hop on, hop off bus en hierbij zijn we in de ochtend heel Athene door gegaan en in de middag zijn we uitgestapt bij een strand en hebben daar lekker de middag door gebracht.


     


De laatste avond hebben we gegeten bij een heel leuk restaurant voor kinderen geheel in Peter Pan thema. Het was een hysterisch restaurant om te zien, maar voor de kinderen super leuk! Zelfs het bedienend personeel liep verkleed rond.


      


Als je het naar je zin hebt vliegt de tijd, en dat hebben we zeker gemerkt in Athene. Zoveel gezien en gedaan dankzij stichting Tinkerbel. Het was een fantastisch reis en ervaring die we nooit meer vergeten!

      We hebben GENOTEN!!!