Vervulde Wensen

De wens van Millie
Naar de Efteling


Op 10 aug was het dan eindelijk zover. Wat waren we ontroerd toen we hoorden dat Tinkerbel de wens van Millie in vervulling zou laten gaan! Sinds haar geboorte hebben we helaas geen echte vakanties kunnen houden, vanwege alle gevolgen van kanker. Maar nu konden we eindelijk plezier hebben en genieten van elkaar. Omdat Millie de kermis helemaal het einde vond, hebben we bedacht dat een midweek Efteling fantastisch zou zijn. Nog voordat we op vakantie waren, kon de voorpret beginnen. We gingen bedenken in welke attracties we gingen. Pirahna en Droomvlucht stonden hoog op ons lijstje!

Toen we in het huisje aankwamen gingen we al snel richting de Efteling. Daar konden we in de Fata Morgana, die Millie toch een beetje te eng vond, maar er wel van heeft genoten.
Max & Moritz was wel erg spannend en moest papa uiteindelijk in zijn eentje. Maar alles was goed gemaakt toen Millie in de Piranha mocht. Wij hebben speciaal een regenpak meegenomen om de pret van de dag niet te bederven.
Dat was maar goed ook, want papa en mama waren doorweekt! Millie heeft zoveel gelachen, als we nooit tevoren hebben gehoord!


   

Deze week werd Millie in het zonnetje gezet. Bij aankomst in het huisje wachtte een knuffel Uil op haar, die de hele week mee op pad ging. Ook heeft Millie elke dag van een suikerspin mogen genieten, en daar kregen we ook de grootste lach voor terug.


In het huisje hadden we ook elke dag pret. Klimmen op het stapelbed, krekels zoeken in de tuin, paddestoelen spotten in het bos.
Wij hebben ook genoten van de bezorgde pizza op ons heerlijk terras.

De derde dag begon met een bezoekje aan de Droomvlucht, deze was zo goed in de smaak gevallen dat we de volgende dag ook daarmee waren gestart.


Ook wat rustigere activiteiten waren een groot succes. Met een stoomtrein een rit maken en genieten van andere treinen in de Efteling

     


Iin een zweefmolen draaien, en naar de 4D bioscoop!


Deze geweldige dag hebben we afgesloten met een bezoek aan het zwembad. Ook daar kon iedere gast van de schatterlach van Millie genieten, keer op keer de stromende rivier in!

      

Op de laatste dag heeft papa een knuffel gewonnen voor Millie door twee pinguins om te gooien met de ballen. Deze nieuwe vriend heeft Millie Carnaval genoemd.
Daarna hebben wij nog genoten van het laatste ijsje in de Efteling met een heerlijke wafel.


Op vrijdag ochtend was het tijd te vertrekken, Millie was een beetje verdrietig om te gaan, dat geeft alleen al aan hoe blij ze met deze geweldige vakantie was.
Deze herinneringen als gezin, zorgeloos genieten van elkaar, zullen we voor altijd koesteren!
Ontzettend bedankt, Tinkerbel, om deze vakantie mogelijk te maken en ons een onvergetelijke positieve ervaring te schenken!!!