Vervulde Wensen

De wens van Roche
Een echte strandvakantie


Via de kinderarts kregen we te horen dat ze ons had opgegeven voor Stichting Tinkerbel, wat een verrassing en een bijzonder gevoel dat iemand aan je denkt!
We mochten met ons hele gezin een zorgeloze strandvakantie boeken! Dit is er nooit eerder van gekomen, ivm vele ziekenhuisopnames en alles wat daarbij komt kijken, van ons zoontje ivm een spierziekte.

Zaterdag begon de reis, vroeg in de ochtend werden we opgehaald met een taxi, onderweg naar de luchthaven van Eindhoven.

Erg spannend was het wel, de kinderen hadden nog nooit eerder gevlogen. Eenmaal in het vliegtuig bleek het voor iedereen mee te vallen en hebben we een goede vlucht gehad.

  


Een aantal uur later in Tenerife aangekomen, konden we gaan genieten van het heerlijke klimaat en even een weekje geen zorgen en stress.
De eerste 2 dagen hebben we lekker genoten van het All Inclusive resort, aan het zwembad. Geheel aangepast huisje voor een rolstoel en ook het park was perfect ingericht voor rolstoelgebruikers, erg fijn!

Na 2 dagen hebben we het heerlijke strand bezocht, moesten we een klein stukje voor wandelen, want er zijn ook veel kiezelstranden in Tenerife. De golven vond Roche wat spannend! Maar spelen in het zand was een prima alternatief

  

Na deze eerste 3 dagen hebben we besloten om met een bus een dagje weg te gaan naar Loro Parque, een dierentuin in het Noorden van Tenerife. We moesten 1,5 uur met de bus mee om vervolgens bij een prachtige dierentuin aan te komen. We hebben voor het eerst een Orka show gezien en nog vele andere mooie dieren mogen bewonderen. Was een heel bijzondere dag.


Een dag later zijn we een dag naar Siam Park geweest, dit is een attractiepark, vol met waterglijbanen. Voor Roche allemaal veel te spannend, maar de meiden hebben samen met papa enorm genoten van alle water attracties! Roche zat liever in het zand te spelen.


   


De laatste dag hebben we nog lekker aan het zwembad gezeten en begonnen met de koffers weer in te pakken.

Het was een heerlijke vakantie en we zijn de kinderarts en uiteraard stichting Tinkerbel onwijs dankbaar dat we dit hebben nog meemaken met ons gezin.

Liefs Patrick, Evelyn, Noelle, Danae en Roche