Vervulde Wensen

De wens van Samuel
Met zijn allen naar Kreta


Ik kreeg 28 juni een mail van de kinderarts met de vraag of ik het goed vond dat ze Samuel ging aanmelden bij Stichting Tinkerbel.
Ik was totaal verrast en het leek me een super leuke verrassing voor hem.
Samuel heeft een bloedziekte waardoor hij een hele moeilijke tijd heeft gehad.
Vanwege de gezondheid van Samuel maar ook van mij gaan wij nooit op vakantie.

Samuel wilde dus graag op vakantie, een swim up kamer wilde hij graag. Samen met opa en oma en mama.

Tinkerbel kwam al snel bij ons langs om alles te bespreken en Samuel geloofde niet dat het ook echt zou gaan gebeuren hij was een beetje terughoudend. Tinkerbel zei daarentegen dat het geen probleem was en in een week was alles zo’n beetje geregeld. Het was een heen en weer gemail vanwege alle medicatie maar uiteindelijk was alles geregeld.
We gingen naar Kreta voor 4 dagen, met zijn allen.

We zijn 12 augustus vertrokken en Samuel geloofde zijn ogen niet toen de taxi voor de deur stond
en we met koffers en al vertrokken naar Schiphol.

Daar kregen we assistentie wat erg handig was voor mij en opa en oma om de reis te kunnen volbrengen. Vervolgens waren we als eerste in het vliegtuig en mocht Samuel zelfs nog even in de cockpit kijken. Dat was wel erg leuk. In het vliegtuig wist Samuel niet wat hij zag al die wolkjes en dat al die autootjes zo klein waren hij kon er bijna mee spelen.


We kwamen s'avonds op het vliegveld aan in Chania en daar stond ook weer een heel mooi luxe taxibusje te wachten op ons.
We werden naar het hotel gebracht en zagen een enorm mooi luxe gebouw. We konden zelfs nog lekker eten in het aziatische restaurant nadat we de koffers in de kamer hadden gezet en de super luxe kamers hadden bekeken met prive zwembad.
Na het eten heeft Samuel nog samen met oma in het prive zwembad gespeeld.

  


Het was er erg mooi en heel erg luxe. We hadden all-inclusive dus we werden lekker verwend

Samuel heeft heel de vakantie lekker gezwommen en opa heeft hem geleerd om in het water te durven springen en te zwemmen zonder bandjes.
Hij is bijna heel de vakantie het zwembad niet meer uit geweest.


We zijn nog wel een dagje weggegaan naar een oude haven vlakbij om te kijken hoe Kreta er nou echt uitzag, zodat Samuel kon zien hoe de mensen daar leefde. Het was erg mooi maar een warme dag dus zijn we weer snel teruggegaan naar het hotel en hebben daar lekker uitgerust en Samuel heeft gezwommen. Het was een top vakantie voor zowel Samuel als voor ons.

  

Wij willen stichting Tinkerbel dan ook enorm bedanken voor deze geweldig mooie droom die uitgekomen is voor Samuel,
maar zeker ook voor ons.

Groetjes, Samuel-Mandy-Brigitte en Ton.