Vervulde Wensen

De wens van Bethsaïda
Naar Phantasialand


De pedagogische medewerkster van het ziekenhuis vroeg of ze mama en mij mocht opgeven voor stichting Tinkerbel om mijn wens in vervulling te laten gaan. We waren erg verrast. Mama werd gebeld en er kwam iemand langs om te vragen wat mijn wens was.
Ik wilde heel graag een keertje samen met mama en een vriendinnetje ergens naar toe dus werd het Phantasialand.

We konden niet wachten en ineens was het zover. We zijn er met de trein naar toe gegaan. Het was wel lange reis maar uiteindelijk waren we er, gauw spullen naar hotel gebracht en nog even naar het park wat echt heel dichtbij het hotel zat. Het hotel was mooi.

  


>

We zijn toen in de Raik geweest; wel een aantal keer ging je omhoog en naar beneden, vooruit en achteruit. Het was erg snel en leuk.


De andere dag hebben we ook nog wat andere attracties gedaan. De Tarot was super hoog en ook best eng, hij ging heel hoog en snel. Mama zag niet eens in welk karretje we zaten, het ging zo snel. 's- Avonds lekker gegeten in het hotel, in buffetvorm. De laatste dag koffers gepakt en nog eens naar het park. We hadden nog een hele dag. Het was niet druk dus eerst de rivier Quest gedaan want die was de vorige dag druk. Mama stond ons op te wachten, mama vindt achtbanen eng. We kwamen er zeiknat uit en waren pas aan het einde van de dag opgedroogd, maar hij was wel erg leuk. We zijn wel heel vaak in de Colorado Adventure geweest, dat was maar 5 minuten wachten. Het was een trein achtbaan.

  


Helaas kwam er ook een einde aan dit avontuur en gingen we weer met de trein naar huis.

We zijn stichting Tinkerbel zo dankbaar voor deze geweldige reis. We hebben enorm genoten, zonder hun was dit niet mogelijk geweest dus dank je wel namens ons drieën.

Bethsaïda,Bente en Gertia (mama)