ë

Vervulde Wensen

De wens van Damiën
Met de familie naar Disney Parijs


Donderdag avond 22 september begont het al te kriebelen, want de volgende ochtend vroeg zouden we op gehaald worden. Ja we mogen naar Disneyland Parijs, de wens van Damiën. Vrijdag ochtend om 6u30 staat de taxi voor onze deur. Hij brengt ons naar Antwerpen .

In Antwerpen stappen we op de Thalys naar Disneyland Parijs, wij reizen 1st class , wat een luxe.( 1 dingetje het was niet erg makkelijk met de rolstoel) En wat gaat deze trein snel. In 2,5 uur zijn we gearriveerd op de eindbestemming.
Ja we zijn er , maar 1st nog inchecken in het Newport Bay Hotel. Nou dat kon natuurlijk niet snel genoeg gaan , want we willen het park in

Na wat formaliteiten gaan we uiteindelijk het park in . Maarja welk gedeelte 1st?......

We waren zo moe die dag dat bij ons om 21u30 het licht uit ging. Wat een indrukken en verrassingen al op de 1e dag . Zo kwamen er nog 2 dagen park, met gelukkig mooi weer (19 a 20 graden), met mooie momenten en verrassingen.
Ik ga niet alles vertellen voor eventuele andere wenskinderen, Maar het was zeker indrukwekkend.

  

Op de laatste dag weer met de Thalys terug naar Antwerpen( Als je oplet en goed kijkt , dan kan je de Eifertoren zien), waar de taxi al op ons wachtte om ons naar huis te brengen. Het was een superweekend.


Heeeeeeeel erg bedankt Stichting Tinkerbel.

Familie Dreef