Vervulde Wensen

De wens van Evi en Naomi
Naar Disneyland


Afgelopen weekend was het zover: een droom kwam uit voor Evi. Eigenlijk ook voor haar tweelingzus Naomi, die ook opgegeven was als "wish-kind", maar helaas was er iets niet doorgekomen ,waardoor wederom Evi in de spotlights stond en Naomi, die ook wat medische problemen kent, niet. Toch heeft Naomi net zoveel genoten als haar zus.

We mochten naar Euro Disney, 3 dagen lang. Met de Thailys stopte we in het park en vrij snel waren we ook in het hotel: Newport Bay hotel. Koffers afgegeven, ingecheckt en in het park in.

  


Er was een speciaal programma samengesteld met shows en parades. Er zou een persoon ons begeleiden in het park, maar helaas was er door personeelsgebrek alleen iemand op de zaterdag beschikbaar. Wij hebben er voor gekozen om lekker zelf rond te struinen in het park, en te genieten Het programma was precies genoeg om zelf ook volop te genieten.


  


Alles was keurig verzorgd, ontbijt, lunch en diner. Leuke souvenirs gekocht, echt een MAGISCH weekend mogen beleven. ik wil niet alles prijs geven wat er in het programma zit, want voor een ander kind moet het ook een verrassing blijven.


Stichting Tinkerbel, bedankt voor een onvergetelijk, magisch en onbezorgd weekend! de meiden krijgen een fotoboek van ons als herinnering.Met vriendelijke groet,

Paul en Patricia van Oirschot