Vervulde Wensen

De wens van Joost
Een droomvakantie aan de Costa Blanca

Vorig jaar viel onze herfstvakantie in het water doordat onze Joost kanker bleek te hebben en net begonnen was aan de chemo. Gelukkig is hij nu weer helemaal beter. Toen we via de kinderarts over stichting Tinkerbel hoorden, dachten we een dagje weg te mogen. We waren er totaal niet op voorbereid dat we een hele droomvakantie cadeau kregen. Daar moesten we wat langer over nadenken.

Het werd een pracht vakantie naar de Costa Blanca waar we met zijn vijven een week hebben genoten in een casa met eigen zwembad. Het weer was super, precies warm genoeg voor ons. Het zwembad is goed gebruikt. Vlakbij waren mooie strandjes en we hebben nog een klein beetje cultuur gesnoven in het oude stadscentrum van Benissa.


  


Onze 2 dochters houden van paardrijden en daarom zijn we langs een manege in Calpe geweest waar de 3 kids een bosrit hebben gemaakt. Wij liepen mee en hadden een fijn gesprek met de eigenaresse.

  


Op de laatste dag zijn we in Alicante nog naar een kermis geweest. In de avond vlogen we weer terug naar Brussel. We hebben onze koudwatervrees om met de kinderen te vliegen overwonnen. Onze oudste dochter heeft diabetes type 1 en een insulinepomp, waardoor ze niet door de scanners op de luchthaven mag. Op Alicante airport was de controle nog wat strenger dan in Brussel. Gelukkig was het personeel heel vriendelijk. De dame die Sanne fouilleerde probeerde zelfs in het Engels een praatje met haar aan te knopen. Misschien gaan we volgend jaar wel terug!


Verder hebben we genoten! Voor ons en zeker voor de kinderen was het een geweldige ervaring!
Dank jullie wel!!