Vervulde Wensen

De wens van Lindsy
Naar Disneyland en in het Marvel hotel


Eindelijk was het zo ver. Na vele malen uitstellen vanwege medische reden en de Corona die er bij kwam.
We gaan naar Disney. In het Marvel Hotel, wat Lindsy zo graag wilde.

De reis ging voorspoedig. We kwamen rond 12 uur aan. Koffers ingeleverd en het park in. Eerst Disney Village, wat al heel mooi was en daarna het Walt Disney Studio's park in. Daar zijn we in een paar attracties geweest.

  


Om 15.00 uur mochten we de kamer van het hotel in. In de kamer hing een schilderij van Spiderman, wat supermooi was. Heel de kamer was supermooi eigenlijk. Het hotel was ook geweldig. Alles is van Marvel. 's Avonds gegeten in het hotel en daarna weer terug het park in. Nu ook in het Disneyland park natuurlijk.


  


Lindsy had volop energie. Daarna terug naar het hotel en slapen, want we waren toch echt moe na deze geweldige dag vol spanning en sensatie !!
De volgende ochtend lekker ontbeten en daarna de parken weer in. We zijn in verschillende attracties geweest zoals: Indiana Jones, Pirates of the Carribean, Big thunder Mountain, buzz lightyear laser blast, Rattatouille, crush coaster en nog meer. En natuurlijk de Parade gezien met alle Disney sterren die in de straat voorbij komen. Prachtig !
's Avonds lekker gegeten en weer laat naar bed. Want ja, het is te mooi in Disney.


  


De andere dag weer eerst ontbijten en daarna hadden we een afspraak gemaakt om de echte Spiderman te ontmoeten. Dat was vanuit het hotel zelf.
Allereerst op de foto met Spiderman en daarna konden we op verschillende sets (met Marvel thema natuurlijk) die daar stonden foto's maken.

Wat was dat ook een mooie ervaring. Zo leuk !
Daarna het park weer in en in de leuke attracties.


Toen hebben we nog een show van Micky Mouse bekeken. Nog even avond gegeten en even uitgerust, want om 23.00 uur kwam er (omdat Disney 30 jaar bestaat) een show met 200 drones. Prachtig was dat.

Daarop aansluitend een vuurwerkshow, wat ook al zo mooi was. De andere dag gingen we weer naar huis, maar wel laat in de middag natuurlijk.

  


WWat hebben we genoten en mooie herinneringen gemaakt. Bedankt Stichting Tinkerbel voor alles.

Veel groetjes van ons,

Lindsy

Quinty

Patrick

Angelique