Vervulde Wensen

De wens van Rosalynn
Met de familie naar Gran Canaria


En toen ineens was het zover: heerlijk 8 dagen naar Gran Canaria (Puerto de Mogan) geweest, waar ik samen met mijn twee grotere zussen en mama een geweldige week heb gehad.

We hadden een supergaaf appartementencomplex, waar voor mij een speciale aangepaste kamer was, met alle voorzieningen die ik dagelijks nodig heb.


>

Zo zaten wij recht tegenover het zwembad. Als je dus uit je appartement kwam, had je meteen een heerlijke tuin met allemaal lekkere ligbedden, waar ik uiteraard ook heerlijk op heb gerelaxt.


Er waren zelfs nog 2 andere zwembaden, een groot splashpark en een heerlijk strand op loopafstand. We hebben elke dag super genoten van natuurlijk het zwembad, de heerlijke zon en de warmte.

  


Heerlijk op het strand gespeeld, gewandeld over de boulevard, rondgekeken in allemaal leuke winkeltjes en lekker geshopt o.a. op een markt. Zo ben ik, samen met mijn zussen, weer goed verwend.


    

Ook hebben we nog een boottocht gedaan. Mijn zussen en mama hebben ook nog geparasailed en op een jetski gezeten. Dit vonden zij heel leuk.


    

Na 8 dagen alleen maar plezier was het helaas alweer tijd om terug te vliegen naar Nederland. Deze vakantiereis was superleuk en onvergetelijk.Dankjewel stichting Tinkerbel voor deze topvakantie!
Deze nemen we voor altijd mee in onze herinneringen.