Vervulde Wensen

De wens van Ylana
Naar Disneyland


19 mei was het zo ver smorgens om 5 uur maakte papa en mama mij wakker en vertelde dat we naar Disney zouden gaan waar ik al zoooo lang naar vroeg. Ylana is op gegeven door haar kinderarts dokter Koopman. Na 3 zware jaren van veel opnames operaties en herstellen was dit een super gaaf kadootje.
Wat een geweldige ervaring!!! Ja dat was het echt! Onze lieve meid en wij uiteraard ook hebben zo genoten van deze dagen.

Na een rit van enkele uren zijn we er. Het avontuur kan beginnen. Bij het hotel aangekomen was de eerste impressie inmens. Wat een hotel. Wat groot! Onze ogen hebben zo de kost gehad. Letterlijk ogen te kort. Alles is zo geweldig geregeld en je voelt je echt even als een VIP.


Na het warme ontvangst en een leuke goodie bag kregen we een vrijwilliger toegewezen. De enige Nederlandse die werkzaam was in het hotel. Zijn naam is Michel. Michel heeft echt de hele dag met ons meegelopen en ons wegwijs gemaakt door het park. Ook hele bijzondere feitjes van het park verteld die we echt nooit hadden kunnen weten. We werden begeleid volgens schema naar shows en het eten dat voor ons was geregeld. We kregeen een pasje en die gaf ons toegang tot alles en het mooie was de wachtrijen konden we overslaan.

  


Wat we hebben gedaan. Vrijwel alle attracties van de achtbanen tot aan bootjes varen. Van op de foto met de prinsessen tot aan een rit door de attractie van Cars en de mooiste shows bekeken. De magic show en het prachtige vuurwerk laat op de dag. Michel zorgde de eerste dag zo goed voor ons allemaal en zelfs dag 2 nog voordat hij moest gaan werken.


    


Onze kleine dame heeft haar ogen en oren zo de kost gegeven bij de mooiste shows en die lach die was niet van haar gezicht te krijgen. Elke dag was zo goed georganiseerd en zo fijn om mee te mogen maken. Het is een once in a lifetime event, maar wij zijn zo zo zo dankbaar dat we dit hebben mogen ervaren.