Vervulde Wensen

De wens van Davina
Met zijn allen naar Disneyland Parijs


Wat waren wij verrast toen wij 26 september hoorden dat de wens van Davina in vervulling mocht gaan. Er kwamen mooie maanden aan om ons alvast voor te bereiden op wat komen ging.

17 Februari was het dan zover, met ons hele gezin drie dagen naar Disneyland Paris. Wat hadden wij er enorm veel zin in! Het was vroeg opstaan, want op 06:30 uur zou de taxi voor de deur staan om ons naar Antwerpen te brengen. Hier stapten wij in de Thalys om vervolgens bij Disneyland uit te stappen.

We zijn eerst naar het hotel (Disney New Port Bay Club) gegaan. Inchecken, een goed gevulde goodiebag gehad en vervolgens de bagage afgegeven. Daarna snel naar het park gegaan


Als eerste gingen we in de Buzz Lightyear Laser Blast. Omdat we een Fastpass hadden, mochten we overal meteen in. Geen lange wachtrijen dus! Hierna volgenden vele andere attracties, zoals Hyperspace Mountain en Indiana Jones and the Temple of Peril. Niets was onze durfal te gek!


We hebben ook de prachtige show van The Lion King gezien en natuurlijk ook de Disney Stars on Parade. Ook zijn we op de foto gegaan met prinsessen. Tussendoor heerlijk gegeten. We eindigden deze lange eerste dag met de Disney illuminations avondshow. Prachtig! Wat waren we moe aan het einde van deze dag. Heerlijk naar het hotel en uitrusten, want de volgende ochtend stond er iets bijzonders op het programma.


We moesten vroeg uit bed, want we gingen ontbijten met Disneyfiguren. Wat was dit ontzettend leuk! We konden met iedereen op de foto. Daarna snel weer het park in. Omdat het nog vroeg was, was het niet druk. In de middag zijn we naar Walt Disney Studios Park gegaan. Hier wilde Davina meteen in de Tower of Terror. Dat was een hele ervaring. Ook Ratatouille: The adventure kwam aan bod. Zo leuk! In dit park hebben we ook weer heerlijk gegeten. We zijn deze avond iets eerder naar het hotel gegaan. We waren moe.Omdat de laatste dag eraan kwam, wilden we die dag nog optimaal genieten. 's Morgens heerlijk ontbeten in het hotel. De bagage weer afgegeven. Deze werd naar het station gebracht. Super handig! Daarna weer snel naar het park.


Hier hebben we alle attracties die we graag wilden doen nog een keer (of twee keer) gedaan. Big Thunder Mountain was wel één van onze favorieten. Ook zijn we een aantal keren met Disneyfiguren op de foto gegaan in het park. Goofy was wel de favoriet van Davina. ’s Avonds pas weer laat terug naar huis.Wat hebben wij deze dagen ontzettend genoten met ons gezin. De droom van Davina is uitgekomen. We hebben het maximale uit deze dagen gehaald en herinneringen voor het leven gemaakt!

Bedankt voor deze geweldige tijd Stichting Tinkerbel. Wij hopen dat de wensen van nog vele andere kinderen uit mogen gaan komen.Pascal, Jessica, Gloire, Davina, Sabrina en Plamedie van den Oetelaar