Vervulde Wensen

De wens van Emma
Met het gezin naar de Efteling en zwemmen


Op 19 mei de dag na Hemelvaart zijn wij vertrokken met papa,mama, Emma en haar nicht, die mocht ook mee. Wij zijn om 9 uur vertrokken richting Bosrijk voor een weekend van vr-ma in een huisje van de Efteling.

De eerste dag hebben we eerst in het pretpark rond gelopen omdat we pas na 16.00 uur in ons huisje mochten Wat een prachtig huisje was dat. We hadden een 6 pers huisje met bad. Heerlijk genoten van de ruimte en het huisje.

  

Dag 2:
Na een redelijke goede nachtrust hebben we eerst in het vakantiepark Bosrijk gewandeld en speeltuinen opgezocht. Wat was dat een mooi natuur gebied. Daarna teruggekomen in het huisje de tafel gedekt voor de lunch en de tas in gep akt om weer naar het pretpark te gaan.

  


    

We hebben hier heel veel attracties gedaan, zoals de achtbaan Max en Morrits, de wild waterbaan en natuurlijk ook het sprookjes bos. Wat vonden ze dat interessant.

Na nog meer attracties gedaan te hebben wilde de kinderen een heerlijk frietje met een snackie eten in het park. Nadat de buikjes gevuld waren hop naar de laatste attracties en als afsluiter van de avond kijken naar de watershow.

Dag 3:
Heerlijk wakker worden met het zonnetje, derde dag al dat het prachtig weer was. Wat hadden we geluk met het weer.
Spelletjes gedaan die we van thuis mee hadden genomen, kinderen naar de speeltuin en mama de tas inpakken om te gaan zwemmen. 'S-middags zijn we heerlijk gaan zwemmen in het zwembad. Dit viel een beetje tegen omdat je daar binnen niet mocht eten en drinken maar dat mocht onze pret niet drukken. Het was een mooi bad met 2 kinderbaden en een heerlijk bubbelbad.

  

Na het zwemmen was het tijd voor een rustmomentje. De kinderen, maar ook wij, waren erg op van al die leuke activiteiten. 'S-avonds een lekkere maaltijd van restjes gegeten want de volgende dag moesten we helaas weer naar huis. Maar eerst 's-avonds mee gedaan aan de pantoffelparade en daarna een voorleesverhaaltje van Klaas Vaak. Daarna hup in bad, tanden poetsen en voldaan in bed. .


De wekker stond op 8 uur om voor half 11 het huisje te verlaten. Nog gauw naar het pretpark en daar de attracties gedaan die we nog het liefst wilde doen zoals Joki en Jet, Carnaval en het mooiste de Droomvlucht.


Om 4 uur zat helaas alles erop en moesten we weer naar huis na een leuk,mooi, geweldig lang weekend Efteling. Wij willen de stichting Tinkerbel bedanken voor een prachtig weekend waarmee de droom van ons meisje in vervulling is gaan, En wij hebben genoten als gezin met grote nicht erbij. Wij zijn heel dankbaar voor deze mooie herinneringen die jullie Emma hebben gegeven!!! ❤️

    

Dank jullie wel daarvoor,

Vriendelijke groeten Papa ,Mama ,Emma en nicht