Vervulde Wensen

De wens van Evan
Naar Disneyland Parijs


Wat hebben wij een geweldige dagen gehad in Disneyland!

Ongelofelijk hoe alles tot in de puntjes geregeld was, we hebben alleen maar genoten en van de ene positieve verbazing in de andere gevallen.

Evan heeft 3 dagen lang geglunderd van oor tot oor. Bij de shows kwam er niets anders uit dan 'wauw!'. Hij zei regelmatig zo blij te zijn geweest met zijn wens en dat die ook nog dankzij jullie uitgekomen is.

We zijn de eerste 2 dagen in het Disneylandpark geweest en de laatste dag in studios. Hier kon hij zijn favoriete held spiderman ontmoeten. Hij heeft zoveel plezier gehad met handtekeningen verzamelen en op de foto gaan met alle leuke disney-personages.


    

Ook de andere kinderen hebben zo onwijs genoten, wat wil je als ouders nog meer dan hun zien genieten.

  

Toen we zeiden dat ze nog 1 rondje in de Obitron mochten en dat we dan naar huis zouden gaan, zei Evan achteraf 'Ik ben zo moe, maar ik ben zó gelukkig!' Met tranen in zijn ogen. Jullie begrijpen dat mama het toen ook niet meer droog kon houden.

Dit blijft ons voor altijd bij, we hebben zulke mooie herinneringen mogen maken dankzij jullie.

We kunnen onze dankbaarheid niet in woorden uitdrukken, we zijn nog aan het nagenieten. De kinderen maken een mooi foto album, zodat ze altijd terug kunnen kijken.

Bedankt x 100000!

Heel veel liefs,

Evan en familie ♥