Vervulde Wensen

Jenna gaat naar de Beekse Bergen


Dankzij stichting Tinkerbel mochten wij begin juni een lang weekend naar de Beekse Bergen.

Onze dochter heeft een zeldzame chromosoomafwijking en al veel meegemaakt in haar korte leventje. Nadat ze in september vorig jaar ziek werd, in het ziekenhuis belandde en daarbovenop in het ziekenhuis nog een ongeluk kreeg met heftige gevolgen, werd ons dit aangeboden.
We vonden het heel bijzonder om dit cadeau aan te nemen! Wat was het geweldig!!!

We mochten een lang weekend doorbrengen op het Lake Resort, het nieuwe hotel van de Beekse Bergen. Wat waren ze daar vriendelijk en behulpzaam en wat hadden we een prachtige kamer. Vanuit de kamer keken we direct op de giraffen, neushoorns en andere dieren. Onze dochter en haar broer vonden het super!
We hebben heel veel gewandeld in het park en alles kunnen zien en doen. We hebben genoten van alle dieren. Onze dochter was dol op de grote olly’s 😉 oftewel de olifanten en onze zoon vond het vet cool om de tijgers in het echt zien. Zo fijn om ook gewoon eventjes het park op te kunnen zodat onze dochter ook tijd had om te rusten.

We hebben ook heerlijk gezwommen in de twee zwembaden van het resort, lekker gegeten en vooral heerlijk genoten van rust en tijd met elkaar.

Als klap op de vuurpijl is onze dochter na 4,5 jaar in de Beekse Bergen volledig los gaan lopen. De rollator was mee maar heeft het hele weekend in een hoekje van de kamer gestaan. Een wens van ons, een droom die uitkwam! Alsof het zo moest zijn.


We hebben mooie herinneringen gemaakt en zijn de kinderartsen dankbaar voor de aanmelding en stichting Tinkerbel voor dit prachtige cadeau! Heel erg bedankt hiervoor!

Barry & Harma
Raf & Jenna