Vervulde Wensen

De wens van Joël
Een weekje Center Parcs met een dagje Plopsaland


Eindelijk was het zover! Op zaterdag 16 september jl. kon de wens van Joël in vervulling gaan. Omdat Joël vorig jaar een zware en traumatische ziekenhuisopname heeft gehad is de kinderarts zo lief geweest hem aan te melden bij Stichting Tinkerbel! Wat een verrassing was het dan ook toen bleek dat hij een wens mocht doen.

Joël wilde heel graag een weekje naar Centre Parcs, zijn favoriete vakantiepark. En zijn wens kwam afgelopen 16 September uit.
Een weekje Centre Parcs De Haan en een dagje Plopsaland! Wat hebben we genoten!

We hadden een heel leuk huisje met 2 verdiepingen.
Een mooie badkamer mét een bad, want dat wilde Joël graag! Hij heeft er elke avond heerlijk gebruik van gemaakt.

We zijn meerdere dagen gaan zwemmen met de Wild Waterbaan als favoriet. We hebben gebowld, gemidgetgolft en er was een grote Baluba binnenspeeltuin waar zowel Joël als zijn kleine zusje heerlijk konden spelen. Ook was daar een grote klimtoren die Joël, onder begeleiding, heeft beklommen. Zo stoer!

Ook zijn we een dagje naar Plopsaland de Panne geweest. Héél veel attracties kunnen doen aangezien het niet druk was. En als afsluiting ontzettend verwendt met mooie souvenirs.

We zijn Stichting Tinkerbel ongelooflijk dankbaar voor deze geweldige week die we als gezin gehad hebben!! Dit had Joël echt nodig om een hele nare periode af te sluiten.

Nogmaals ontzettend bedankt!!!