Vervulde Wensen

De wens van Koen

Iets met voetbal:
Feyenoord


Wat een verrassing was het toen de kinderarts van het Bravis Ziekenhuis belde dat hij Koen wilde opgeven voor de Stichting Tinkerbel. Na een gesprek thuis met Marianne kwamen we er snel achter dat dit toch echt heel bijzonder ging worden.

Koen zijn wens was “iets met voetbal” maar om naar een wedstrijd van zijn favoriete club Feyenoord gaan was niet speciaal genoeg. Dus dat gingen ze verder uitwerken en eventueel een bezoek aan een wedstrijd bij een Londense voetbalclub was ook nog een optie.
Na heel veel geduld en al bijna een reisje naar Londen geboekt te hebben kregen we toch bericht vanuit Feyenoord dat we welkom waren bij een besloten training en dat we na deze training de spelers en staf mochten ontmoeten. Nou als dit geen droom is…

Vrijdag 6 oktober was het eindelijk zover en we gingen naar Rotterdam. Koen mocht ook bij de Feyenoord fanshop een shirtje en kleding kopen om de handtekeningen op te zetten. Ook zijn zus Anouk had een mooi shirt gekregen van hem. We werden verwacht op het trainingscomplex om 12.30 uur. Hier werden we met 4 andere gezinnen toegelaten en konden we de training volgen. Na de training werden we begeleid door Arne Slot (trainer) zelf naar de zijkant waar één voor één de spelers langskwamen voor een foto en handtekening.

De favoriete speler van Koen, Gernot Trauner was niet tijdens de training op het veld maar in de fitnessruimte. Ook deze speler werd speciaal gehaald want die mocht zeker niet ontbreken!

  

  

Nadat alle spelers waren langs geweest voor een foto en handtekening stonden we nog gezellig te kletsen met de staf en wat spelers. Daarna kregen Koen en Anouk allebei nog een paar gedragen voetbalschoenen van 2 spelers van het elftal, echt onbetaalbaar en 2 gelukkige koppies rijker!

Wat was dit een fantastische dag en het was het wachten meer dan waard. Koen, zijn zus en wij als ouders hebben er echt van genoten en zijn jullie heel erg dankbaar. Ook is ondertussen de kinderarts door ons bedankt met een grote taart! Hopelijk kunnen jullie nog lang deze mooie wensen voor kinderen blijven verzorgen want het is echt zo’n opsteker en geluksmoment na de ellende die je als kind en gezin doormaakt als ze ziek worden.

Nogmaals Super Bedankt!

Koen, zus Anouk en ouders Patrick en Esther;