Vervulde Wensen

De wens van Kylian
Een weekend in Disneyland Parijs


Wij hebben een fantastisch weekend gehad in disney!

Vrijdag ochtend ging hier het wekkertje om 4u bij papa en mama die dachten we zetten alles klaar en dan maken we kylian wakker.
Voor ze mij konden wakker maken stond ik al helemaal happy beneden.
Eindelijk naar Disney!! .

Aangekomen in het hotel keek ik mijn ogen al uit en wat een lieve mensen die ons daar hebben ontvangen!
Hier kreeg ik al kadootjes en een handtekeningen boek.
Michel is met ons meegegaan de eerste dag om ons wegwijs te maken in het park en uitleg te geven hoe het werkt met mijn VIP pas, want zo heb ik mij 3 dagen gevoeld een echte VIP.

  

De eerste dag heb ik al wat attracties kunnen zien en handtekeningen verzameld.

  


    

Om 21u was er een magic show, wij kregen een prachtig plek midden op het plein, hier was ik eerst in slaap gevallen maar daarna heb ik mijn ogen uitgekeken in 1 woord PRACHTIG!.

Na een nachtje lekker te hebben geslapen en een heerlijk uitgebreid ontbijt in het hotel zijn wij het park en de studio's verder gaan verkennen.
Het was heel gek want ineens was het kerst in Disney!

    

Deze dag heb ik weer veel Disney figuren mogen ontmoeten en ben ik in verschillende attracties geweest. Om 17u begon de kerst parade en weer mochten wij midden op het plein staan om deze goed te kunnen zien, ik heb zelfs mee gedanst! Na de parade mocht ik gaan eten met Disney figuren, dit was echt super gaaf!

  

Moe maar voldaan en met tassen vol souvenirs zijn wij naar het hotel terug gegaan om lekker te gaan slapen. Na de 2de nacht stond er weer een heerlijk ontbijt voor ons klaar en was het weer tijd om mijn koffer in te pakken.... ik zou hier wel willen blijven wonen.
De laatste dag heb ik nog wat handtekeningen bij verzameld in mijn boekje! Dit was wel zo ontzettend bijzonder..

  


En EINDELIJK mocht ik in een achtbaan! De Big Thunder Mountain.


Ik heb echt 3 magische en onbetaalbare dagen gehad in Disney! Wil jullie allemaal hartelijk bedanken dat jullie deze mooie en bijzondere wens voor mij in vervulling hebben laten gaan.

Dikke knuffel en liefs van Kylian.