Vervulde Wensen

De wens van Stijn
Met zijn allen naar de Winterefteling


Op vrijdag vertrokken we 's-ochtends richting de Efteling, wat had Stijn er veel zin in. Toen we in de Efteling waren gingen we gelijk in de Max en Moritz, daarna pas gingen we wat eten en drinken. Het was helemaal niet druk die vrijdag, dus we konden gelijk heel veel dingen gaan doen. Om 16.00 uur konden we het huisje in op het naastgelegen park Bosrijk. Snel ging iedereen zijn favoriete slaapplek uitzoeken. Stijn koos snel het bovenste bed van het stapelbed uit! Wat was het er gezellig, met alles van Klaas Vaak. Toen alle spulletjes op zijn plek lagen en iedereen weer een beetje uitgerust was, gingen we lekker uit eten in het restaurant van Bosrijk. We mochten alles kiezen wat we wilden! Het lekkerste vond Stijn het broodpankje, maar de frietjes en het appeltaartje mochten natuurlijk niet ontbreken.

Na een nachtje slapen, mochten we zaterdag al een half uurtje eerder dan alle anderen de Efteling in. Toen is Stijn snel al in heel veel achtbanen gegaan! Het werd die zaterdag wel wat drukker, dus zijn we gezellig gaan schaatsen en het sprookjesbos in gegaan om daar op ons gemak alles te bekijken.

Na een lekkere lunch op het park zijn we tussendoor nog even terug gegaan naar ons huisje...., maar niet voor lang! Want kort voor sluitingstijd werd het rustiger en zijn we snel terug gelopen om nog in Joris en de Draak en de Vila Volta te gaan! In het restaurant van Bosrijk hadden we lekkere pizza's besteld die naar ons huisje gebracht werden gebracht. Ze waren precies op tijd daar toen we terug kwamen.


Zondags weer op tijd, na eerst de overheerlijke broodjes uit Bosrijk gegeten te hebben, het park in. Dit keer wilde Stijn gelijk naar Symbolica. Deze ging pas om 10.00 uur open, maar dat maakte Stijn niet uit, hij wilde daar alvast in de rij! En wat is het toch een mooie attractie!

Daarna nog even naar de Carnaval Festival voor Stijn zijn kleine zusje en naar het Land van Laaf, lekker in de draai- en zweefmolens. Daarna liepen we terug naar Bosrijk, want het was koud en druk dus we besloten lekker te gaan zwemmen. Ook het zwembad was prachtig! Na een schitterende theatershow, sloten we de dag af met nog een ritje in Joris en de Draak en de Python, lekkere frietjes en een mooie show van Aqua Nura.Die laatste dag kwam eigenlijk al veel te snel, wat hebben we het fijn gehad! Nadat we het huisje opgeruimd hadden, wisten we welke attracties we heel graag nog wilden doen. Stijn zijn oudste zus wilde nog in de Baron, Stijn wilde graag nog in Symbolica en voor het kleinste zusje zijn we nog een keer naar de show van Jokie en Jet gegaan. We sloten de dag af met overheerlijke pannenkoeken uit Polles Keuken!


Mijn Droom is uitgekomen!


Dankjewel! Wat was dit een bijzondere afsluiting, tenminste daar gaan we voor, van een bizarre periode in Stijn zijn leven. Er zijn onvergetelijke herinneringen gemaakt die we ons hele leven blijven koesteren. Dit valt eigenlijk niet met pen te beschrijven…


Sjors, Linda, Lise, Stijn en Anne Sophie van de Lindeloof