Vervulde Wensen

De wens van Thijs
Skiën in de bergen


De beste wintersport OOIT!

Via de medisch pedagogisch medewerker van het ziekenhuis werden we opgegeven bij Stichting Tinkerbel. Jacques kwam aan huis om te vragen naar Thijs zijn grootste wens: skiƫn in de bergen!
Thijs zit op zitskiën bij de SHOS maar zou ook graag in de bergen skiën, samen met onze familie waar we ieder jaar mee op wintersport gaan.
Hoe tof zou het zijn als ook hij mee de berg op kan?!

Het was geen gemakkelijke wens, een zitski kun je niet zomaar huren. Jacques heeft veel moeite gedaan maar het lukte niet. Hij liet het daar echter niet bij zitten en kwam met een hele gave oplossing, we werden er gewoon een beetje emotioneel van; een eigen zitski voor Thijs! Zo kunnen we ieder jaar op wintersport, wauw! Samen met de SHOS is het gelukt om een geschikte zitski aan te kopen, wij boekten de vakantie en we gingen we met de kerst in 2022 naar Valmeinier, Frankrijk.Wat een droom, Thijs mee met heel de familie. Heuveltjes, rode pistes, het kon niet snel genoeg voor hem. Voor het ene gezin heel gewoon, voor ons gezin zò bijzonder om met z'n allen op de piste te staan en de lift in te stappen. We hadden prachtig weer en hebben het hele gebied verkend.Thijs heeft door zijn aandoening maar beperkt energie en spierkracht en we konden nu helemaal zijn tempo volgen. Iedere dag zijn we gaan skiën, soms 2 uur, soms wel 4 uur, de ene keer in de ochtend, de andere keer in de middag. Omdat Thomas zelf met een zitski kan skiën konden we heel de vakantie aanpassen op de gezondheid van Thijs!

Het was een droomvakantie, we hebben er meteen een fotoalbum van laten maken, er wordt veel in gekeken! Dank je wel lieve mensen van Stichting Tinkerbel!

Liefs,

Familie Bruijns