Vervulde Wensen

De wens van Tibbe
Op vakantie met het vliegtuig


Wauw! Wij kregen een telefoontje van Tinkerbel dat Tibbe was opgegeven door de kinderarts uit het Bravis ziekenhuis om een wens in vervulling te laten gaan.

We mochten hierbij groots denken en dus gaven wij 3 wensen op. Tibbe wilde graag op vakantie met het vliegtuig en houdt erg van zwemmen en glijbanen.

Tenerife was hier de geschikte plek voor. Alles werd voor ons geregeld en dus ging wij op donderdag 17 februari die kant op. Geheel onbezorgd op reis!


Aangekomen bij het hotel werden wij in luxe ontvangen en keken onze ogen uit. Het was een paradijs met zwembaden, glijbanen en een prachtig kasteel. Hierdoor kregen we een Disney gevoel op Tenerife.Zwemkleding aan en genieten van alles wat het te bieden had.Ook hadden wij een aantal dagen een huurauto en konden we het eiland verder gaan verkennen. Zo is er een dierenpark (Loro parque) waar Tibbe graag heen wilde. Een prachtig mooi park met vele shows. Onder andere een orka show waarbij we blij waren dat we poncho’s hadden aangeschaft. Hihi wat werden we nat! Dit heeft veel indruk op Tibbe gemaakt. Hij praat nog over Morgan die daar is opgevangen.

Dan is er ook nog Siam park op het eiland. Een groot park wat mooi is aangelegd en vele glijbanen heeft. Helaas waren er een aantal glijbanen voor zijn leeftijd gesloten maar dit mocht de pret niet drukken. Genoten hebben we ook daar om samen van de glijbaan te gaan en te kijken naar de grote golven in het golfslagbad.


De dag erna hadden we een trip geboekt op een catamaran om dolfijnen en walvissen te spotten. Luxe op een ligbed voor op de boot zijn we de zee opgevaren. Tibbe keek zijn ogen uit. En Ja hoor, daar zwommen ze! Recht naast ons en zo onder onze boot door. Nog even gestopt om te zwemmen in zee. Brrr toch wel een beetje koud maar een te gekke ervaring!
De laatste dagen genoten we nog bij het hotel. Hier was alles top en werd er veel georganiseerd voor jong en oud. Zo vroeg tibbe: gaan we weer naar het restaurant waar ik zelf mijn eten mag kiezen? En dat deden we. Hij heeft zijn ogen uitgekeken en genoten van al het lekkere eten wat er klaar werd gemaakt en stond. Al het personeel was ontzettend kindvriendelijk en hebben er voor gezorgd dat wij echt een vakantiegevoel hadden.


Deze reis kwam precies op het juiste moment en wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Donderdag 23 februari kwamen we terug en Tibbe liet een traantje dat hij zo graag terug wilde naar Tenerife. Dat zegt voor ons genoeg dat hij het erg naar zijn zin heeft gehad.Wij willen hierbij de kinderarts uit het Bravis ziekenhuis van Tibbe, stichting Tinkerbel, het reisbureau en de sponsoren van de stichting bedanken voor de mooie tijd die hebben wij hebben gehad met ons gezin.

Brayen, Carlijn en Tibbe