Vervulde Wensen

De wens van Vince
Een weekje weg naar de Huttenheugte.


We zijn maandagochtend naar de Hüttenheugte gereden voor een weekje weg.
We kwamen daar aan en werden vriendelijk ontvangen. We waren nog iets te vroeg dus zijn het park gaan verkennen. Vince zag van alles en was mega enthousiast net zoals zijn 2 broers.
Na een uurtje mochten we het huisje in, heerlijk onder de bomen aan het water. Dus alle spullen gaan pakken en hebben alles uitgeladen, wat gegeten en toen was het voor Vince genoeg. Lekker slapen om de volgende dag naar Wildlands te gaan.
Wat hadden ze daar zin in !!


  


Alles ingepakt om weg te gaan en we zijn gaan rijden, zo’n 20 minuten vanaf het park.
Eenmaal daar binnen wisten ze niet waar ze eerst moesten kijken. Alleen maar blije koppies, zo fijn om dat te kunnen zien.
In het bootje varen was zijn favoriet, kon hij aapjes zien. Oe oe a oe oe a zat hij dan.
Dit was een lange dag voor hem, maar wat heeft hij genoten. Op de terugweg naar het huisje is hij ook in slaap gevallen.


  


De andere dag hebben we het rustig gehouden, een hele belevenis en veel indrukken in zo’n dierentuin.
Het was heerlijk weer, dus lekker buiten in de speeltuin en op tijd middagdutje gedaan.


  


Het park was echt fantastisch. Je kunt er gezellig wat eten, vooral de ijsjes vielen in de smaak. Speeltuinen binnen en buiten, alles was er.
En dan dat zwembad, hoe leuk was dat. Vince wilde zijn zwembroek aan, hij wilde ook zwemmen. Heerlijk gespetterd in het water, wat een lol maar wel vermoeiend.


  


Ook zijn PGB kwam nog een dagje langs om met hem te spelen, zo konden wij met de broers van Vince wat gaan doen om ook aan hun de aandacht te geven die ze verdienen: bowlen, midget golf, zwemmen, game hall.


  


Het was de leukste vakantie ooit zeiden ze en helemaal toen we eind van de middag met zijn vieren tegelijk door de wildwaterbaan gingen. Wat hebben ze gelachen.Dan komt er ook weer een dag van vertrek aan helaas.
Bedankt voor alles, we kijken terug op een geweldige week om nooit te vergeten.
Alleen maar blije koppies.